SAHA URANG

Taun pangalaman dina Panalungtikan sarta Pangwangunan, Desain, Produksi jeung pamasaran internasional produk makeup, YRSOOPRISA ngamungkinkeun nyadiakeun rupa-rupa parabot makeup;efisiensi tinggi nyadiakeun harga paling kalapa, kualitas luhur, produk aman pikeun klien kami.

diajar deui

OEM / ODM
Produsén Profesional Alat Makeup, 12 taun + OEM / ODM / LAYANAN LABEL swasta

produk urang

Pro raray Brushes Spons kageulisan Pro Sikat Panon Set

13 pcs sikat set set sikat makeup bodas MUA_Life_Brushes_1 4 set kuas makeup 7 set kuas makeup Sikat bubuk 4 Sikat kipas
bolu kageulisan super lemes Hideung Beauty bolu kadatangan anyar Amazon bolu Lemes Silicone Bubuk Puff 3D Makeup Spons bolu kosmetik
sikat panon set kalawan case morphe sikat panon sikat panon 5pcs sikat kosmetik sareng kantong sikat panon bulu kuda diatur 4 pcs sikat panon 7pcs Sikat Panon Set

tentang Kami

TENTANG PERUSAHAAN KAMI

SHENZHEN YRSOOPRISA PRO BEAUTY CO., LTD, tempatna di kota Shenzhen, Cina, mangrupikeun perusahaan profésional anu khusus dina panalungtikan sareng pamekaran, produksi, sareng penjualan sikat makeup, sikat seni kuku sareng kosmétik sanés.Kami mangrupikeun produsén asli, kalayan kualitas luhur, sistem kadali kualitas anu ketat, pangiriman gancang sareng harga kalapa, ngajantenkeun urang kasohor di mancanagara.Kami henteu ngan ukur pabrik assembling tapi ogé pabrik bahan baku.Janten urang tiasa ngontrol harga, waktos deal sareng kualitas anu langkung saé.

MACA DEUI

ABOUT-US-makeup sikat

c-1

Pamastian kualitas

Unggal tahap salila produksi inspected ketat

c-2

Rojongan online 24/7

Dina layanan 24 jam sapoé

c-3

Pengiriman barang sakuliah dunya

Produk sareng Jasa di sakumna dunya