top_banner

Tentang Kami

Shenzhen Yrsooprisa Pro Beauty Co., Ltd.

locating di kota Shenzhen, Cina, mangrupakeun perusahaan profésional anu specializing dina panalungtikan sarta pamekaran, produksi, jeung jualan sikat makeup, brushes seni kuku jeung kosmétik lianna.
Kami mangrupikeun produsén asli, kalayan kualitas luhur, sistem kadali kualitas anu ketat, pangiriman gancang sareng harga kalapa, ngajantenkeun urang kasohor di mancanagara.

Kami henteu ngan ukur pabrik assembling tapi ogé pabrik bahan baku.Janten urang tiasa ngontrol harga, waktos deal sareng kualitas anu langkung saé.

Pabrik kami nyertakeun daérah langkung ti 3000 méter pasagi, pagawé garis produksi langkung ti 100 urang ayeuna.Pabrik ngagaduhan sistem manajemen kualitas anu lengkep, lulus standar sistem manajemen kualitas ISO9001, ISO14001.Sadayana, pikeun seueur merek domestik sareng asing anu terkenal OEM.

Taun pangalaman dina Panalungtikan sarta Pangwangunan, Desain, Produksi jeung pamasaran internasional produk makeup, YRSOOPRISA ngamungkinkeun nyadiakeun rupa-rupa parabot makeup;efisiensi tinggi nyadiakeun harga paling kalapa, kualitas luhur, produk aman pikeun klien kami.

Utamana, urang bisa nyadiakeun produk ngaropéa, ngembangkeun profésional sarta desain, pribadi tur ngaropéa.Ngabogaan loba moldings swasta urang sorangan jeung patén jeung mérek dagang, Jieun produk Anjeun leuwih unik.

Produk kami diékspor ka Éropa, Amérika Kalér, Asia Tenggara, Wétan Tengah, Amérika Kidul sareng nagara sareng daérah anu sanés.
Kami gaduh langkung ti 1,000 sikat makeup anu dirancang sareng alat kosmetik.
Kalayan ngembangkeun kontinyu pausahaan, beuki loba produk anyar bakal diwanohkeun ka pasar internasional.

Pangadeg kami "Hanne Chen" & Andy, parantos aya dina Pemasaran Internasional sareng Penjualan ti saprak 2008, cukup akrab sareng sadaya ranté industri sareng pasar internasional.Anjeunna parantos nganut kapercayaan "Profesionalisme & Pelanggan Kahiji"

Kami resep masihan anjeun jasa anu pangsaéna sareng kami yakin yén kami bakal nyumbang kana kasuksésan anjeun dina bisnis.

Upami aya kabetot dina OEM / Kustomisasi / ODM, Wilujeng sumping ka kami pikeun langkung rinci.

Rék gawé bareng jeung urang?