. Prosés Logo - Shenzhen Yrsooprisa Pro Beauty Co.,ltd
top_banner

Prosés Logo

1 Pad percetakan

Biasana dianggo pikeun sikat makeup gagang kayu
Posisi: Nanganan
Warna: Sakur Warna sakumaha per nomer warna pantone
Kaunggulan: ekonomis

2 Saringan Sutra
Cocog pikeun cecekelan cannular, sapertos tabung sikat kabuki, sikat bubuk anu tiasa ditarik, sareng sikat nganggo tabung atanapi topi.
Posisi: Ferrule & cecekelan
Warna: Sakur Warna sakumaha per nomer warna pantone
Kauntungannana: ekonomis jeung praktis

3 Hot Stamping
Cocog jeung rupa-rupa bahan, cecekelan kai, cecekelan awi, cecekelan plastik jsb.
Posisi: Ferrule & cecekelan
Warna: Pérak, Emas, Ombre jeung saterusna
Kauntungannana: pikaresepeun tur awét, teu gampang abraded, panungtungan panjang
disadvantage: Leuwih mahal tina moldings

4 Ukiran laser
Posisi: Ferrule & cecekelan palastik
Warna: Warna bahan baku wungkul
Kauntungannana: awét, teu kungsi dihapus

5 UV Printing
Posisi: Ferrule & cecekelan
Warna: Warna naon waé per nomer warna pantone
Kauntungannana: pikaresepeun tur awét
Kakurangan: Rada mahal

Makeup Sikat LOGO Posisi