. Bahan - Shenzhen Yrsooprisa Pro Beauty Co.,ltd
top_banner

Bahan

Pamilihan Bahan Bristle

 

* Sintétik/Nylon(Gratis / Vegan)

Bulu buatan manusa, biasana tina nilon atanapi serat sintétik sanés.Beda sareng sikat alami, sikat makeup sintétik henteu gaduh kutikula, anu ngajantenkeun éta saé dianggo sareng produk cair atanapi krim, sapertos yayasan sareng concealer, sabab henteu ngajebak makeup.

Bulu sintétik condong condong ka arah anu sanés, ngajantenkeun aranjeunna sampurna pikeun aplikasi anu akurat.Sareng sikat sintétik henteu kedah nyababkeun masalah upami anjeun alergi, jarawat atanapi rawan sensitipitas (salami anjeun tetep bersih).

 

* Rambut Alam

Prakték ngajadikeun sampurna sareng sikat makeup alami, sabab awét pisan sareng leres-leres janten langkung saé nalika anjeun ngagunakeunana.Nalika ngeunaan produk bubuk, sikat makeup alami mangrupikeun pilihan pangsaéna anjeun.Éta tiasa dianggo saé kalayan bubuk naon waé ti bronzers ka eyeshadows, sareng sadayana anu aya di antawisna, sabab sarat ku tékstur sahingga anjeun nampi aplikasi anu langkung saé.

Bulu bulu alami gerak sacara bébas, ngamungkinkeun anjeun henteu ngan ukur nyandak produk anu cukup dina hiji sapuan, tapi ogé pikeun nyampurna sacara saé.

Serat Sikat Makeup

 

Pamilihan Ferrule

 

* Aluminium ferrule

Ferrules aluminium mangrupikeun bahan anu paling sering ditingali, sareng faktor utama anu nangtukeun kualitasna nyaéta téknologi pangolahan sareng ketebalan.
Numutkeun ukuran ferrule, urang umumna dipaké pikeun ferrule aluminium kalayan ketebalan 0.3-0.5 mm.Saatos seueur prosedur sareng pamariksaan anu ketat, aranjeunna diidinan dianggo.

 

* Ferrule tambaga

Dibandingkeun sareng ferrules aluminium, ferrules tambaga gaduh gloss sareng karasa anu langkung saé, tapi aranjeunna langkung mahal.

Éta biasana dianggo pikeun sikat makeup méwah sareng profésional.

* palastikferrule

 

Pilihan tina cecekelan

Makeup Brush Handle mangrupikeun tempat logo merek anjeun sareng inpormasi sanésna sapertos tujuan atanapi ukuran tiasa dicitak.

Simkuring boga loba moldings swasta di stock pikeun pilihan Anjeun.

Kustomisasi ogé disambut.

 
* Kai/AWI

Gagang kayu mangrupikeun bahan cecekelan anu paling sering dianggo.Jenis utama kai kaasup Birch, awi, jeung lebu.Anjeun tiasa nyaluyukeun gagang sikat makeup dina bahan sareng warna anu béda.

 

* Métal

Urang mindeng ngagunakeun bahan aluminium pikeun handles logam, processing gampang, sarta herang.

 

* Plastik/Akrilik

Ilahar dipaké dina sababaraha handles bentukna husus, handles acrylic nu paling beredar diantara.

OEM Makeup Sikat Warna