top_banner

2021 Panganyarna silikon bolu makeup blén kageulisan anyar pikeun krim pondasi cair

2021 Panganyarna silikon bolu makeup blén kageulisan anyar pikeun krim pondasi cair


  • 2021 Newest pure silicone makeup sponge beauty blender for liquid foundation cream
  • 2021 Newest pure silicone makeup sponge beauty blender for liquid foundation cream
  • 2021 Newest pure silicone makeup sponge beauty blender for liquid foundation cream

Katerangan

FAQ

2021 Pangénggalna bolu makeup silikon murni adun kageulisan pikeun pondasi

Bulu:
Pamakéan multiguna, Cocog pikeun karya makeup anjeun.

Top tina puff: cocog pikeun sudut irung, sungut, panon jst tempat leutik.

Dijieunna tina bahan silikon murni pikeun ngirangan alergi, raos lemes, b sponsy kageulisan anu bouncy, gampang dibédakeun.

Spons makeup mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun para profesional sareng anu ngamimitian. Gampang dianggo, bersih. Kéngingkeun spons pikeun ngaoptimalkeun makeup sadidinten anjeun!

Bahan: Spons silikon bolu
Warna: Warna Acak 
Pola: Turunna cai buleud, Turun tip, Lebu leutik
Ukuran: 3 * 5cm
Handap tina puff: Cocog kanggo rai, sirah jst.

Soft Silicone Powder Puff 3D Makeup Sponge

Soft Silicone Makeup Sponge

new Silicone Powder Puff

Soft Silicone Powder Puff Soft Silicone Powder sponge

Cara pikeun ngagunakeun Beauty Blénder:

1. Bolu kageulisan baseuh ku cai.

2. Peres kaluar cairan kaleuleuwihan, nganggo anduk upami sayogi.

3. pondasi bouncing, bubuk, atanapi produk kulit sejenna dina raray pikeun hasil sampurna.

4. Bersihkan saatos unggal panggunaan pikeun ngabantosan integritas bahan éksklusif Blénder.

5. Ganti spons nyampur makeup anjeun unggal tilu bulan, sareng tong dugi ka bolos

Kauntungannana spons:

1. Bebas Paraben; bébas sulfat; bébas latex; Non busa laté

2. bébas kejem & Vegan

3. henteu ngambek

4. Seamless Beauty Sponge

Paket spons Kecantikan:

makeup sponge package

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami