top_banner

8PCS Panon Sikat Mata Kalangkang Sikat Mata Makeup Sikat Dual tungtung panon Sikat

8PCS Panon Sikat Mata Kalangkang Sikat Mata Makeup Sikat Dual tungtung panon Sikat


  • Anggo: Beungeut, Panon, Biwir, Pipi, Beuheung, Awak
  • Mérek dagang: OEM / ODM / PRIVATE LABEL
  • Sampel: enya
  • Waktos Deal pikeun Sampel: 10-15 dinten
  • Waktos Deal pikeun urutan Massa: > 30 dinten Nego
    • 8PCS Eye Brush Eye Shadow Brush Eye Makeup Brush Dual end eye Brush
    • 8PCS Eye Brush Eye Shadow Brush Eye Makeup Brush Dual end eye Brush
    • 8PCS Eye Brush Eye Shadow Brush Eye Makeup Brush Dual end eye Brush

    Katerangan

    FAQ

    8PCS Panon Sikat Mata Kalangkang Sikat Mata Makeup Sikat Dual tungtung panon Sikat

    YRSOOPRISA 丨 Produsén Sikat Makeup Husus

    * 12 taun + pangalaman

    * Nawiskeun sikat makeup premium 

    * Rambut sintétik Berkualitas Tinggi & Lemes Kejaman & Rambut Alami

    Set sikat: Sikat eyeshadow, sikat blending panon, sikat pensil, sikat Shader, sikat lip, sikat eyeliner, sikat alis, sikat Spoolie

    Bristle:    Kualitas premium Sikat rambut Asli + Rambut embe

    Ferrule:   Sikat ferrule Aluminium tanpa corétan

    Pakem:   Kai gagang sikat kageulisan

    Logo:      Label Wasta, OEM tiasa (logo saringan sutra, logo percetakan pad, logo stamping panas, logo ukiran laser sareng logo percetakan UV)

    Warna:      Disaluyukeun sakumaha per nomer warna pantone

    Pakét:  Kantong poli, panangan pvc, kantong PU, atanapi disesuaikan

    Kauntungannana:  Pangalaman 12 taun, kualitas mérek garis kahiji global 

    Wilujeng sumping ka kami pikeun OEM / ODM / CUSTOMIZED / Label Pribadi / Logo Khusus ngadamel Sikat

    8pcs eye brush set 8pcs eye brush 8pcs eye brushes 8pcs eye makeup eye makeup brush set

    feedback

    Ngudag kualitas anu langkung saé sepanjang waktos; Kualitas nyaéta Budaya Urang!

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     




     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Pabrik suplai langsung, kualitas saé, harga kalapa, pangiriman dina waktos COSMETIC BRUSHES.

    2. Cara pambayaran anu aman: Paypal, Aman, Penjamin Penjaminan, T / T, Western Union Jsb.

    3. Pesenan alit tiasa ditampi, OEM / ODM disambut.

    4. Produsén Profesional, kalayan 12 taun pangalaman dina nalungtik sareng ngembangkeun sareng ngadamel sikat sikat.

    5. Seueur modél pikeun opsional, ogé nampi sikat makeup khusus.
    * Kualitas sintétik & Lemes Kreatif Tanpa Sintétik sareng serat sintétis Padet henteu karasa kulit

    * Cocog pikeun kulit anu pang sénsitip

    * Nyayogikeun definisi tinggi sareng cairan, bubuk atanapi krim yayasan

    * Tanpa nyerep produk & henteu aya héd.

    * Kami tiasa nawiskeun sikat sikat rambut alami sareng sikat makeup rambut sintétik.

    Makup sikat bulu:  Serat sintétik kualitas super atanapi rambut alami

    Ferrule: Aluminium kandel atanapi tambaga

    Pakem: Pakem kai, gagang plastik, gagang akrilik, gagang logam jsb.
    OEM Set sikat kosmétik panon

    8pcs Kuas makeup panon set
    Ukuran:      Disaluyukeun
    Dipaké sareng:  Sikat Concealer, Shading sikat, Blush brush, Eyeshadow brush, Eyeliner brush, Eyebrow brush, Lip brush, Detail brush,
    Cocog pikeun  Artis propésional sareng panggunaan Swasta
    Saé pikeun makeup panon
    Tiasa janten kado unik pikeun babaturan anjeun.
    Pakét kalebet: Kotak plastik, kotak Kertas, atanapi Disesuaikan
    Henteu lancar ngalarapkeun sagala jinis makeup, kalebet krim, cairan, mineral sareng bubuk

    Fitur:
    Geulis sareng gaya, gampang dibabawa
    Lemes sareng raoseun Pencét perasaan sareng tiasa nyayogikeun kamampuan luar biasa pikeun nahan bubuk, pikaresepeun pikeun kulit anjeun.
    Sampurna pikeun panggunaan propésional boh pikeun panggunaan pribadi.
    Kumpulan sikat kalangkang panon anu pikaresepeun ieu anu anjeun peryogikeun tina pelapis, teduh, buffing sareng campuran sareng sadayana anu aya di antawisna.

     

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami