top_banner

Custom logo 5pcs travel makeup brushes set eye shadow blending pensil sikat

Custom logo 5pcs travel makeup brushes set eye shadow blending pensil sikat


  • Custom logo 5pcs travel eye makeup brushes set eye shadow blending pencil brush
  • Custom logo 5pcs travel eye makeup brushes set eye shadow blending pencil brush
  • Custom logo 5pcs travel eye makeup brushes set eye shadow blending pencil brush

Katerangan

FAQ

Custom logo 5pcs travel makeup brushes set eye shadow blending pensil sikat

Bahan:  rambut sintétik, vegan sareng kakejaman gratis ATAWA Rambut Alami Makeup Brush Set

Ukuran:      Disaluyukeun

Dipaké sareng:  Sikat Concealer, Shading sikat, Blush brush, Eyeshadow brush, Eyeliner brush, Eyebrow brush, Lip brush, Detail brush,

Cocog pikeun  Artis propésional sareng panggunaan Swasta

Saé pikeun makeup panon

Tiasa janten kado unik pikeun babaturan anjeun.

Pakét kalebet: Kotak plastik, kotak Kertas, atanapi Disesuaikan

Henteu lancar ngalarapkeun sagala jinis makeup, kalebet krim, cairan, mineral sareng bubuk

YRSOOPRISA, pabrik profesional sikat sikat, sikat panon soca, parantos fokus kana panilitian sareng pamekaran bahan énggal sareng desain énggal.

Wilujeng sumping ka kami pikeun OEM / ODM/ CUSTOM LOGO / PRIBATE LABEL EYE MAKEUP BRUSHES SET

Fitur:

Geulis sareng gaya, gampang dibabawa

Lemes sareng raoseun Pencét perasaan sareng tiasa nyayogikeun kamampuan luar biasa pikeun nahan bubuk, pikaresepeun pikeun kulit anjeun.

Sampurna pikeun panggunaan propésional boh pikeun panggunaan pribadi.

Kumpulan sikat kalangkang panon anu pikaresepeun ieu anu anjeun peryogikeun tina pelapis, teduh, buffing sareng campuran sareng sadayana anu aya di antawisna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Éta nutupan sagala jinis sikat sikat panon, sapertos sikat campuran mata, sikat kontur mata, sikat naungan, sikat bayangan, sikat alis, eyeliner, sikat spoolie, sikat bibir, sikat kontur irung, sikat sorot, sikat kipas jsb. 

    Gampang Beresih sareng garing 
    1. Anjeun teu kedah meresihan sikat ieu sering

    2. nalika anjeun nyeuseuh, gampang – kantun ngajalankeun sikat handapeun cai haneut, bersihkeun ku sikat beberesih favorit anjeun, sareng bilas sakersihna. Y

    3. ou tiasa ngantepkeun sikat hawa anjeun garing atanapi nganggo alat pengering rambut pikeun hasil anu langkung gancang. Sikat kedah diberesihan sakali sateuacan dianggo heula.

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami