top_banner

Ngadaptasi 2in1 multi pondasi makeup bolu kecantikan blénder kanggo pondasi krim cair

Ngadaptasi 2in1 multi pondasi makeup bolu kecantikan blénder kanggo pondasi krim cair


  • Customized 2in1 multi foundation makeup sponge beauty blender for liquid cream foundation
  • Customized 2in1 multi foundation makeup sponge beauty blender for liquid cream foundation
  • Customized 2in1 multi foundation makeup sponge beauty blender for liquid cream foundation
  • Customized 2in1 multi foundation makeup sponge beauty blender for liquid cream foundation

Katerangan

FAQ

Ngadaptasi 2in1 multi pondasi makeup bolu kecantikan blénder kanggo pondasi krim cair

Bolu makeup generasi anyar, didamel sapertos teu kantos sateuacanna!

Super Sponge mangrupikeun spons makeup munggaran di dunya pikeun ngeureunkeun limbah makeup ku nyegah nyerep, tanpa kompromi kana kalembutan atanapi aplikasi.

Kami ngahontal ieu ku cara nyayogikeun patén anu ngantosan patén kami kana bolu ultra lemes.

Ucapkeun pamit pikeun makeup anu boros, & lirén ngumpulkeun barang-barang jahat dina inti spons.

Versi Super Sponge 2 mangrupikeun aplikator makeup tahan paling kokotor kami!

yellow sponge pink sponge

Fitur adun:

Téknologi Sili-Fusion:  Nyimpen makeup bari tetep bersih, nganggo 50% kirang pondasi pikeun cakupan anu sami bari gampang ngumbah bersih!
Téknologi Anti-Noda:Dinten spons makeup kotor parantos réngsé! Ningkat Teknologi Sili-Fusion ngajamin ngajaga noda bolu anjeun gratis salami sababaraha bulan.
Nangtung + Scrubber:Teu aya deui anu ngagolér dina permukaan anu surem! Bolu urang sumping sareng scrubber sadayana dina hiji anu tiasa pas kana kasombongan anjeun.
4X sinyalna:Anjeun resep makeup anjeun sareng ogé kami, janten hayu urang ngoptimalkeunana babarengan! Lapisan kami ngajaga pondasi anjeun dina ramo anjeun henteu dina bolu anjeun.
Ultra Hygienic:Entong nganggo yayasan kamari! Lapisan silikon nyegah kokotor sareng pondasi tina nembus kana inti bolu.new arrival amazon sponge

Paket bolu makeup:

makeup sponge package

Bentuk spons kageulisan:

1. bolu segitiga

2. Bolu pir

3. bolu lonjong

4. bolu multi-tasker

5. bolu teardrop

6. Bolu Bentuk Hati Portabel

7. bolu bentuk buleud

8. Bolu Ngadamel Bentuk Segar

Kauntungan kami:

1. Bebas Paraben; bébas sulfat; bébas latex; Non busa laté

2. bébas kejem & Vegan

3. henteu ngambek

4. Seamless Beauty Sponge



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami