top_banner

Desain anyar 7 makeup makeup set sareng inten ferrule

Desain anyar 7 makeup makeup set sareng inten ferrule


  • Newest design 7pcs makeup brush set with diamond ferrule
  • Newest design 7pcs makeup brush set with diamond ferrule

Katerangan

FAQ

Desain anyar 7 makeup makeup set sareng inten ferrule

7PCS Panganyarna sikat sikat makeup desain

Anyar sikat makeup makeup set

Minuhan ngudag kaendahan

Sampurna pikeun perjalanan atanapi pikeun gaya hirup anjeun anu gancang, gancang.

Used pikeun make up propésional ogé make up harian pribadi.

Pick up na ngadistribusikaeun bubuk langkung saé pikeun katingal sampurna.

Ngajantenkeun anjeun makeup langkung pikaresepeun, menawan, sareng pantun

Sikat lemes sareng sutra kaéra.

Aranjeunna nerapkeun makeup merata sareng gampang dibersihkeun.

Gampang Dipakai pikeun perjalanan --- Makeup Brush Set ngiringan sareng anjeun dimana-mana!

YRSOOPRISA 丨 Produsén Sikat Makeup Husus

* 12 taun pangalaman

* Nawiskeun sikat makeup premium 

* Rambut sintétik Berkualitas Tinggi & Lemes Kejaman & Rambut Alami

Bristle:    Kualitas luhur Rambut sintétik Sikat raray

Ferrule:   Sikat ferrule Aluminium tanpa corétan

Pakem:   Eco ramah Kai nanganan sikat kageulisan

Logo:      Label Wasta, OEM tiasa (logo saringan sutra, logo percetakan pad, logo stamping panas, logo ukiran laser sareng logo percetakan UV)

Warna:      Disaluyukeun sakumaha per nomer warna pantone

Pakét:  Kantong poli, panangan pvc, kantong PU, atanapi disesuaikan

Kauntungannana:  Pangalaman 12 taun, kualitas mérek garis kahiji global 

Wilujeng sumping ka kami pikeun OEM / ODM / CUSTOMIZED / Label Pribadi / Sikat Makeup Logo Khusus


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Pabrik suplai langsung, kualitas saé, harga kalapa, pangiriman dina waktos COSMETIC BRUSHES.

    2. Cara pambayaran anu aman: Paypal, Aman, Penjamin Penjaminan, T / T, Western Union Jsb.

    3. Pesenan alit tiasa ditampi, OEM / ODM disambut.

    4. Produsén Profesional, kalayan 12 taun pangalaman dina nalungtik sareng ngembangkeun sareng ngadamel sikat sikat.

    5. Seueur modél pikeun opsional, ogé nampi sikat makeup khusus.

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami