top_banner

OEM Gray Color 13pcs Brush Set Nano Hair Makeup Brush Set

OEM Gray Color 13pcs Brush Set Nano Hair Makeup Brush Set


  • Anggo: Beungeut, Panon, Biwir, Pipi, Beuheung, Awak
  • Mérek dagang: OEM / ODM / PRIVATE LABEL
  • Sampel: enya
  • Waktos Deal pikeun Sampel: 10-15 dinten
  • Waktos Deal pikeun urutan Massa: > 30 dinten Nego
    • OEM Grey Color 13pcs Brush Set Nano Hair Makeup Brush Set
    • OEM Grey Color 13pcs Brush Set Nano Hair Makeup Brush Set
    • OEM Grey Color 13pcs Brush Set Nano Hair Makeup Brush Set
    • OEM Grey Color 13pcs Brush Set Nano Hair Makeup Brush Set

    Katerangan

    FAQ

    OEM Gray Color Brush Set Nano Hair Makeup Brush Set

    YRSOOPRISA 丨 Produsén Sikat Makeup Husus

    * 12 taun + pangalaman

    * Nawiskeun sikat makeup premium 

    * Rambut sintétik Berkualitas Tinggi & Lemes Kejaman & Rambut Alami

    Set sikat: Sikat bubuk, sikat blusher, sikat yayasan, sikat alis & sisir, sikat soca, sikat smudge, sikat kalangkang panon, sikat panon rata, sikat spons, sikat lip, sikat eyeliner.

    Bristle:    Kualitas premium Rambut sintétik Sikat raray + Matt Warna rambut + rambut Nano

    Ferrule:   Sikat ferrule Aluminium tanpa corétan

    Pakem:   Glitter abu cecekelan sikat kageulisan

    Logo:      Label Wasta, OEM tiasa (logo saringan sutra, logo percetakan pad, logo stamping panas, logo ukiran laser sareng logo percetakan UV)

    Warna:      Disaluyukeun sakumaha per nomer warna pantone

    Pakét:  Kantong poli, panangan pvc, kantong PU, atanapi disesuaikan

    Kauntungannana:  Pangalaman 12 taun, kualitas mérek garis kahiji global 

    Wilujeng sumping ka kami pikeun OEM / ODM / CUSTOMIZED / Label Pribadi / Logo Khusus ngadamel Sikat

    makeup brush 13pcs brush sets makeup brush set makeup brush bristel glitter handle makeup brush 13pcs makeup brush sets

    feedback

     Ngudag kualitas anu langkung saé sepanjang waktos; Kualitas nyaéta Budaya Urang!

     

     

     

     

     




     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Pabrik suplai langsung, kualitas saé, harga kalapa, pangiriman dina waktos COSMETIC BRUSHES.

    2. Cara pambayaran anu aman: Paypal, Aman, Penjamin Penjaminan, T / T, Western Union Jsb.

    3. Pesenan alit tiasa ditampi, OEM / ODM disambut.

    4. Produsén Profesional, kalayan 12 taun pangalaman dina nalungtik sareng ngembangkeun sareng ngadamel sikat sikat.

    5. Seueur modél pikeun opsional, ogé nampi sikat makeup khusus.
    * Kualitas sintétik & Lemes Kreatif Tanpa Sintétik sareng serat sintétis Padet henteu karasa kulit

    * Cocog pikeun kulit anu pang sénsitip

    * Nyayogikeun definisi tinggi sareng cairan, bubuk atanapi krim yayasan

    * Tanpa nyerep produk & henteu aya héd.

    * Kami tiasa nawiskeun sikat sikat rambut alami sareng sikat makeup rambut sintétik.

    Makup sikat bulu:  Serat sintétik kualitas super atanapi rambut alami

    Ferrule: Aluminium kandel atanapi tambaga

    Pakem: Pakem kai, gagang plastik, gagang akrilik, gagang logam jsb.
    OEM Sikat sikat kosmétik rai

    Set sikat makeup 13 pcs

    Minuhan ngudag kaendahan

    Sampurna pikeun perjalanan atanapi pikeun gaya hirup anjeun anu gancang, gancang.

    Dipaké pikeun make up propésional ogé make up harian pribadi.

    Nyokot sareng nyebarkeun bubuk langkung saé pikeun tampilan anu sampurna.

    Ngajantenkeun anjeun makeup langkung pikaresepeun, menawan, sareng pantun

    Sikat lemes sareng sutra kaéra. Aranjeunna nerapkeun makeup merata sareng gampang dibersihkeun.

    Gampang Dipikaresep pikeun perjalanan - Makeup Brush Set ngiringan sareng anjeun dimana-mana!

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami